Sekonic L 308 DC

Incident Light Lumisphere, Lumidisc

Reflected Light Lens (light receiving angle of 40 degrees) 
HD Cine Mode Ambient (T&F, fps setting, Lux/FC) 
Cine Mode Ambient (fps&F, Shutter angle setting, Lux/FC) 
Photo Mode Ambient (T&F, EV), Flash (Cord-in, Cordless) 
Ambient EV0 to 19.9             
Flash F1.4 to 90.9 Lux 
Lux  2.50lx to 190,000lx Foot-candle 
Foot-candle  0.23fc to 17,000fc 
ISO  3 to 8000 in 1/3 steps 
Standard Accessories Synchro Cap, Soft case, Operating manual, AA Battery, 
Strap, Lumidisc (with pouch), Quick Guide

€240,00

 Sekonic introduceert met gepaste trots hun Digicinemate L-308 DC De Sekonic L-308 DC is simpel en gemakkelijk te gebruiken en is gebaseerd op het ontwerp van de L-308s lichtmeter en de jarenlange ervaring in het fabriceren van hoogkwalitatieve belichtingsmeters.

Met de Digicinemate haakt Sekonic in op de de DSLR HD video mogelijkheden. Doormiddel van drie verschillende meetmogelijkheden zijn alle foto- en filmtoepassingen van de nieuwe generatie DSLR’s in het juiste licht te zetten:

-HD Cine Mode speciaal voor de nieuwe DSLR videograaf zodat alle meetwaardes op de L-308 DC eenvoudig over te zetten zijn op de kamera (F-stops, sluitertijden en fps )

-Cine Mode; Speciaal voor de klassiek geschoolde cinematograaf in meetwaardes met candles en Lux en shutter angle.

-Foto Mode: In deze mode is de L-308 DC gelijk aan de traditionele continu-/flitslichtmeter met als extra de mogelijkheid om ook draadloos de flits te ontsteken. Uit te lezen in EV-waarden met een nauwkeurigheid van een tiende stop.

De L-308Dc is te gebruiken als opvallend lichtmeter (bolletje), gereflecteerd lichtmeter met 40graden meetveld en met de Lumidisc voor het meten van contrast, greenscreen en lichtintensiteit in o.a. lux en candles.Verder is de L-308 DC te calibreren zodat al uw meetapparatuur exact dezelfde waardes geven.